Home & Design

Blog poświęcony sztuce designu, estetyce wzornictwa mieszkalnego oraz wszystkim co związane jest wyposażeniem mieszkania.

Pekiński rollercoaster od Interval Architects

fot. interval-architects.com

Idealny przykład, jak poddać re-definicji miejską przestrzeń. W zacisznej dzielnicy Pekinu zespół Interval Architects zagospodarował ponad 1200 m2 placu należącego jednej z wyższych uczelni. Czy polskie uczelnie stać na podobne place dla studentów?

fot. interval-architects.com

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on Luty 19, 2012 by in Miejsca and tagged , , , , .
%d bloggers like this: